MDI logistics

MDI logistics breidt uit met de aanschaf van 4 nieuwe Mercedes-Benz trucks. De investering in de nieuwe voertuigen sluit volledig aan bij het beleid tot verduurzaming en de vernieuwing van het wagenpark. Volgende week worden de Mercedes-Benz trucks door Wensink Zwolle geleverd. In de komende periode gaan we de nieuwe vrachtwagens inzetten voor de uitbreiding van de distributie capaciteit in Nederland en België.


Binnen een paar maanden tijd hebben we 8 nieuwe trucks besteld waarmee we een belangrijke stap zetten in de verduurzaming en modernisering van het bedrijf. De nieuwste trucks in de vloot zijn de Euro 6-modellen van zowel Mercedes-Benz, Scania en DAF. Duurzaamheid staat hoog op de prioriteitenlijst van MDI logistics en ook van onze klanten; samen lopen we daarom graag voorop in deze ontwikkelingen. Euro 6-trucks zijn erg efficiënt en zuinig en daarmee wordt investeren in duurzaamheid beloond met lagere operationele kosten. De duurzame en innovatieve motoren zijn schoon, krachtig, zuinig en voldoen aan de laatste milieu regelgevingen.

Voor de nieuwe trucks zijn ook nieuwe opleggers aangeschaft. Pacton trailers bv uit Ommen gaat de nieuwe PACTON 3-assige, 1-as gestuurde, schuifzeilopleggers eind september leveren. De opleggers worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten. De opleggers zijn voorzien van een Dhollandia achtersluit-laadklep, standaard 28mm hardhouten vloer, schuifzeilen van hoogwaardig dubbeldraads PVC zeildoek en een groot aantal 2-tons bindogen in het randprofiel. Hierdoor zijn de opleggers breed inzetbaar en geschikt voor het transport van verschillende soorten lading zoals fijnmazige pallet distributie en lengte transporten.

De nieuwe trucks en opleggers worden door De Kleine volledig voorzien van de MDI logistics huisstijl. Zo zijn we weer goed herkenbaar op de wegen in heel de Benelux.

Met deze investeringen zetten we weer een stap in de duurzame groei van het bedrijf.