Maatregelen Coronavirus

corona

Het risico op verdergaande verspreiding van Corona(Covid-19) neemt toe en dat heeft gevolgen voor onze bedrijfsvoering. In grote lijnen gaan de bedrijvigheden bij MDI logistics door. Echter hebben wij wel gekozen voor een aantal maatregelen:

  • Wij zijn telefonisch beperkt bereikbaar doordat een groot deel van onze medewerkers vanuit huis werkt. Wij vragen u dan ook om contact op te nemen via e-mail.
  • De chauffeurs van MDI logistics zullen ook de contacten met u zoveel mogelijk beperken.
  • Het proces van het afpakken zetten we om deze reden tijdelijk stop.

Bovenstaande maatregelen blijven wij handhaven tot nader bericht.

We hopen op uw begrip en dat deze maatregelen van tijdelijke aard zijn!

Jubilarissen 2019

12,5 jaar in dienst

Dit jaar waren Henriette Laarman en Harm van der Wal 12,5 jaar bij ons in dienst. Dit werd natuurlijk gevierd met taart en een bos bloemen. Beiden bedankt voor de inzet de afgelopen 12,5 jaar, gefeliciteerd en we hopen dat jullie nog lang bij ons in
dienst blijven!

Truckinstapdag

mdi logistics,truck

Afgelopen weekend werd opnieuw de Truckinstapdag georganiseerd in Lemelerveld. Op deze dag kunnen mensen met een beperking een uurtje ‘bijrijder’ zijn. Voor hen is dit een uitstapje waar ze nog lang van nagenieten. Dit jaar deden er opnieuw 7 chauffeurs van MDI logistics mee.

Bijzonder transport

Onze opdrachtgevers stellen specifieke eisen aan het vervoer van de ladingen. In juli mochten wij weer bijzonder transport verzorgen van onderstaande landbouwmachines.

Truckfestijn Balkbrug

truckersdag, mdi

13 en 14 juli stond MDI Logistics wederom op het Truckfestijn in Balkbrug als sponsor. Het was weer een geslaagd weekend voor jong en oud met verschillende activiteiten en optredens van Q-Music, Palemiger Spatzen en The Euro’s. Iedereen heeft zich weer goed vermaakt!

Spiegelafstelplaats

chauffeur

Om ongevallen en schade te beperken is er afgelopen maand een spiegelafstelplaats aangebracht op ons terrein. Op een spiegelafstelplaats kan de chauffeur de spiegels van de vrachtwagen volgens de wettelijke eisen afstellen. Dit zorgt voor optimaal zicht voor, achter en rondom de vrachtwagen. Dit zal de veiligheid van onze chauffeurs en andere weggebruikers vergroten.

Jubileum

12,5

In mei hadden we een jubileum van een van onze collega’s van MDI logistics. Het was namelijk al 12,5 jaar geleden dat Harm van der Wal in dienst trad. Dit werd natuurlijk gevierd met een lekkere taart en een mooie bos bloemen. Harm, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!