Dropshipment MDI logistics MalanicoDe dienst fulfilment betekent het afhandelen van orders die via webshops of eventuele andere kanalen in het Warehouse Management Systeem binnen komen.

Bij fulfilment heeft u eigen voorraad en beheren wij dit in ons magazijn voor u. Het voordeel bij fulfilment is dat u zelf geen voorraden bij hoeft te houden, maar wel altijd actueel inzicht heeft in de stand van uw eigen voorraad. Daarnaast focussen wij ons op uw voorraadbeheer en het perfect afhandelen van de orders, zodat u zich kunt richten op het inrichten van de webshop en het succesvol in de markt zetten van uw producten.

Dropshipment MDI logistics MalanicoDe webshopbestellingen kunnen 24/7 geplaatst worden en deze komen via koppelingen direct in ons systeem terecht. Als de order binnen is wordt deze gepickt, gecheckt, gescand, verpakt door ons fulfilment team, pakket wordt aangemeld en voorzien van het juiste etiket en wordt vervolgens opgehaald door de vervoerder om de volgende dag bezorgd te worden. Doordat wij gebruik maken van blanco verpakkingen of klant specifieke verpakkingen merkt uw klant niet dat u dit proces heeft uitbesteedt. Na verzending ontvangt u een track & trace die u weer geautomatiseerd kunt delen met uw klant. Ook bieden wij de mogelijkheid om retourzendingen te verwerken voor u.

Zo zijn wij voor uw hele proces graag partner voor fulfilment!

Wilt u meer weten over fulfilment en de tarieven hiervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.