Voor elke klant bieden wij klantspecifieke diensten aan. Een greep uit onze klantenportfolio.

Jumbo – “Snelle en goede service die perfect voorziet in onze wisselende behoefte aan extra magazijnruimte!”

Jumbo MDI logistics

Opslag voor Jumbo
MDI logistics ontzorgt Jumbo Dalfsen door het aanbieden van flexibele (geconditioneerde) opslag van producten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de producten weer precies op tijd in de winkel staan om verkocht te worden. Samen met Jumbo stemmen we het afhalen, de opslag en het terugbrengen nauwkeurig af zodat het proces optimaal aansluit bij de dynamiek van een supermarkt.

Beeztees – “De voor ons op maat ingerichte logistieke data-uitwisseling werkt perfect en sluit naadloos aan op onze systemen, processen en informatiebehoefte.”

Beeztees speeltjes, accessoires MDI logistics

Crossdocking voor Beeztees
Voor Beeztees, een merk dat gespecialiseerd is in speeltjes en accessoires voor huisdieren, verzorgen wij de volledige distributieactiviteiten in Nederland. De klaarstaande leveringen halen we dagelijks op in het warehouse van Beeztees te Waalwijk, worden ’s nachts in ons logistieke centrum verwerkt, om zo de volgende dag uitgeleverd te worden binnen ons dichte distributienetwerk.

Meintema – “Betrouwbaarheid en goed overleg staan bij ons hoog in het vaandel. MDI logistics biedt ons deze service.”

Meintema aardewerkfabriek MDI logistics

Transport voor Meintema
Sinds enkele jaren verzorgt MDI logistics het transport voor aardewerkfabriek Meintema uit Vriezeveen. In deze samenwerking zorgen we voor het vervoer in Nederland. MDI logistics haalt bij de fabrieken wekelijks vele pallets aardewerk op, om deze zorgvuldig en tijdig af te leveren bij onder andere veilingcomplexen in het westen van het land.

Malanico – “Goed en professioneel contact met onze klanten is zeer belangrijk, met MDI logistics hoeven we ons daar geen zorgen over te maken.”

Malanico

Distributie voor Malanico
Voor Malanico verzorgt MDI logistics de volledige distributie in Nederland en België. Jaarlijks leveren wij tienduizenden pallets vanuit het warehouse naar het eindpunt in de logistieke keten, de retailers. De klanten van Malanico zijn kleine speciaalzaken gevestigd in winkelcentra van de binnensteden tot nationale ketens met grote magazijnen, waar onder strikte tijdsloten geleverd moet worden. In deze branche behoort MDI logistics dan ook tot één van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland.

Bij de Oorsprong – “De directe en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat ze snel handelen en flexibel inspelen op onze wensen. Ook wordt er zeer correct omgegaan met onze kwaliteitsproducten.”

Bij de Oorsprong, logo

Opslag en transport voor Bij de Oorsprong
MDI logistics ontzorgt ‘Bij de Oorsprong‘ uit Dalfsen door het aanbieden van flexibele opslag van producten en verzorgen het transport. Klaarstaande leveringen, wat voornamelijk pallets big bags zijn, halen we op bij leveranciers van Bij de Oorsprong. Deze worden vervolgens in ons warehouse opgeslagen om vervolgens zorgvuldig en tijdig af te leveren bij de klanten van Bij de Oorsprong in de Benelux.