MDI logistics is het leukste bedrijf in deze regio om voor te werken. Dus solliciteer nu op één van onderstaande vacatures of wanneer er geen openstaande vacatures zijn, stuur dan een open sollicitatie. Op het moment dat er een geschikte functie vrij komt zullen wij jou hiervoor dan ook direct benaderen. Wij zijn een werkgever die je de kans geeft ambities te realiseren en waar jij je thuis voelt. Dat is de werkgever die wij willen zijn.

Openstaande vacatures
Momenteel hebben de volgende openstaande vacature.

Indien je een andere functie binnen MDI logistics ambieert is het mogelijk om een open sollicitatie te doen. Stuur je motivatie en CV naar info@mdilogistics.nl.

MDI Logistics

Leuke werkgever om voor te werken! Als planner streef je er naar om elke dag de vrachtauto’s weer vol te krijgen voor de volgende dag. Elke dag is weer een uitdaging!
Jan Kuiers – Planner

Vrachtwagen MDI logistics

Een leuk, jong en gezond bedrijf om voor te werken, met een club leuke collega’s!
Gerald Marsman – Vrachtwagenchauffeur

Stagelopen of afstuderen?
Wil je bij ons bedrijf een stageperiode doorbrengen of een afstudeeropdracht uitvoeren? We bieden je graag deze mogelijkheid. Ben je ambitieus, ondernemend en kun je goed samenwerken, dan komen we graag met jou in contact. Binnen MDI logistics zijn er veel ontwikkelingen, veel dynamiek en is het altijd interessant om stage te lopen bij MDI logistics. Voor het afsluiten van je studie maar ook zeker ter voorbereiding van je eerste baan ben je bij ons op de juiste plek. Je kan je motivatie en CV per mail versturen naar info@mdilogistics.nl.

Leuke en leerzame stage!
Roy – opleiding Bedrijfsadministratie

Mooi om de theorie in de praktijk te zien!
Ricardo – opleiding Manager Transport en Logistiek