MDI logistics is het leukste bedrijf in deze regio om voor te werken. Dus solliciteer nu op één van onderstaande vacatures of wanneer er geen openstaande vacatures zijn, stuur dan een open sollicitatie. Op het moment dat er een geschikte functie vrij komt zullen wij jou hiervoor dan ook direct benaderen. Wij zijn een werkgever die je de kans geeft ambities te realiseren en waar jij je thuis voelt. Dat is de werkgever die wij willen zijn.

Openstaande vacatures

Medewerker Laad- en Losploeg

Administratief Medewerker Transport

Rangeerder- Pendelchauffeur- Laad- en losploegmedewerker

Vakantiekracht Laad- en Losploeg (Avond – Parttime)

Het is mogelijk om een open sollicitatie te doen. Stuur je motivatie en CV naar info@mdilogistics.nl.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Kijk dan snel op de site van Malanico – https://www.malanico-retail.nl/

Vrachtwagen MDI logistics

Een leuk, jong en gezond bedrijf om voor te werken, met een club leuke collega’s!
Gerald Marsman – Vrachtwagenchauffeur

Stage lopen of afstuderen?
Wil je bij ons bedrijf een stageperiode doorbrengen of een afstudeeropdracht uitvoeren? We bieden je graag deze mogelijkheid. Ben je ambitieus, ondernemend en kun je goed samenwerken, dan komen we graag met jou in contact. Binnen MDI logistics zijn er veel ontwikkelingen, veel dynamiek en is het altijd interessant om stage te lopen bij MDI logistics. Voor het afsluiten van je studie maar ook zeker ter voorbereiding van je eerste baan ben je bij ons op de juiste plek. Je kan je motivatie en CV per mail versturen naar hrm@malanico.nl.

Leuke en leerzame stage!
Roy – opleiding Bedrijfsadministratie

Mooi om de theorie in de praktijk te zien!
Ricardo – opleiding Manager Transport en Logistiek