Chauffeur (oproep)

Vind je het leuk om op de weg te zijn? Heb je een klantgerichte instelling? Kom dan werken bij dé dienstverlener voor alle logistieke vraagstukken!

MDI staat voor snel en efficiënt transport, naar de juiste locaties binnen de Benelux met een 24 uurs-service. Onze opdrachtgevers kennen strikte procedures en stellen specifieke eisen aan het vervoer van de ladingen. Daarvoor beschikken wij over een groot en gevarieerd wagenpark waarin we continu investeren. Daarnaast stellen we hoge eisen aan onze chauffeurs, gecombineerd met onze transportmiddelen voldoen we aan de verwachtingen van onze klanten.

MDI logistics is een écht familiebedrijf met jarenlange ervaring, we hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en goede arbeidsverhoudingen voor ons personeel. Deze betrokkenheid komt in al onze diensten weer naar voren.

Wij zijn per direct opzoek naar:

Oproepkracht Chauffeur

Functieomschrijving
MDI logistics biedt diensten aan op het gebied van transport en opslag van allerlei goederen. Met de inzet van onze moderne transportmiddelen, opslagmogelijkheden en ondersteunende systemen zijn onze logistieke specialisten continu op zoek naar oplossingen in transport en distributie die de wensen van onze klanten optimaal invullen. De ene dag haal je goederen voor ons op bij een leverancier of producent en de andere dag lever je ze bij wijze van spreken bij een andere groothandel of winkel. Het betreft hierbij voornamelijk distributie van goederen op pallets naar verschillende bestemmingen in Nederland en België.

Functie-eisen
• Je hebt een MBO- diploma in transport of logistiek of je bent hier mee bezig
• Je hebt rijbewijs CE
• Je werkt netjes en zorgvuldig
• Je bent klantvriendelijk en gericht op een goede service
• Je bent bereid lange dagen te maken en kunt een handje helpen bij het laden en lossen

Wat bieden wij?
• Marktconform salaris
• Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Beroepsgoederenvervoer
• Betaling van je Code 95
• Opname in een gezellig informeel team.

We starten met een oproepovereenkomst, zodat je in overleg met jouw leidinggevende kan kortsluiten welke dagen je kan werken.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan met je CV en je beschikbaarheid in uren en dagen via HRM@malainco.nl.

Is deze vacature niet volledig passend, maar sta je wel open voor een oproepcontract? Kijk dan op https://www.malanico-retail.nl/vacatures/, we zoeken regelmatig naar oproepkrachten voor diverse functies.

Distributie MDI logistics
Combinatie leveringen Beeztees Malanico
Magazijn/warehouse MDI logistics
Magazijn warehouse MDI logistics Malanico