MDI Logistics | Nieuwleusen | 36-40 uur

Houd jij van afwisseling, wil je elke dag een stapje beter en krijg je energie van het leidinggeven aan een team in verandering? Dan is de functie van Hoofd Planner zeker iets voor jou!

Waar ga je werken?

MDI Logistics staat voor snel en efficiënt transport, naar de juiste locaties binnen de Benelux met een 24-uursservice. Onze opdrachtgevers kennen strikte procedures en stellen specifieke eisen aan het vervoer van de ladingen. Daarvoor beschikken wij over een groot en gevarieerd wagenpark waarin we continu investeren. Daarnaast stellen we hoge eisen aan onze chauffeurs, gecombineerd met onze transportmiddelen voldoen we aan de verwachtingen van onze klanten.

MDI logistics is een écht familiebedrijf met jarenlange ervaring, we hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en goede arbeidsverhoudingen voor ons personeel. Deze betrokkenheid komt in al onze diensten weer naar voren.

Functieomschrijving

Als pro-actieve Hoofd Planner ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van ons enthousiaste team planners. Dit team bestaat uit 4 planners en een planner in opleiding. Daarnaast stuur je indirect onze 50 chauffeurs aan. Belangrijk is dat je overzicht houdt en kijkt hoe het proces slimmer en efficiënter kan, zonder de kwaliteit en wensen van onze klanten uit het oog te verliezen. Door te kijken naar de forecast, planning en bezetting, weet je die optimaal op elkaar af te stemmen. Daarbij houdt je rekening met de wet- en regelgeving en volg je arbo-, milieu- en veiligheidsbeleid.

MDI Logistics staat aan de vooravond van de invoer van een nieuw TMS systeem. Dit zal de nodige verandering op de afdeling met zich meebrengen en jij staat voorop om dit te begeleiden. Vanuit jouw empathisch vermogen weet je de aansluiting te vinden met de planners en chauffeurs en ze daardoor mee te krijgen bij veranderingen. Tenslotte weet je wat plannen is, dus draai je operationeel deels mee bij het plannen en opvolgen om ook meer inzicht te krijgen in het huidige proces.

Wat bieden wij jou?

 • De kans mee te werken in een snelgroeiende organisatie;
 • Een jaarcontract voor 36-40 uur per week, met uitzicht op vast;
 • Een fulltime salaris in schaal H van de cao beroepsgoederenvervoer à €3002,80 -€4273,92 bruto per 4 weken. Inschaling op basis van kennis en ervaring;
 • Een leuke baan in een prettige, informele werksfeer en enthousiaste collega’s;
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën;
 • Een personeelsvereniging met leuke activiteiten en mogelijkheden om deel te nemen aan ons fietsplan en bedrijfsfitnessregeling.

 Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt overzicht en kan vanuit een helicopterview opereren;
 • Analytisch sterk en gewend met KPI’s te werken;
 • Je wordt enthousiast van innovatie en efficiency;
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in de logistiek/transportbranche

Reageren?

Herken jij jezelf in deze functie en wil jij onderdeel worden van dit mooie bedrijf? Wij nodigen je graag uit voor een gesprek! Solliciteer snel door je contactgegevens op te sturen naar hrm@malanico.nl of via onderstaande button. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de afdeling HRM via 0529-431223.

[/vc_column_text][/vc_column]
Distributie MDI logistics
Combinatie leveringen Beeztees Malanico
Magazijn/warehouse MDI logistics
Magazijn warehouse MDI logistics Malanico
[/vc_row]