Pijkeren MDI logistics ASC'62

Met ingang van het volgend seizoen wordt het hoofdsponsorschap van heren 1 en 2 van ASC’62 een co-sponsorschap, dat gevormd gaat worden door MDI logistics en Bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen. Hiermee komt een einde aan het achtjarig hoofdsponsorschap van Mol diervoeding.


Voor Bouwbedrijf van Pijkeren is het niet de eerste keer dat het de naam verbindt aan de voetbalvereniging. Van 1986 tot en met 1999 was het de eerste keer dat Bouwbedrijf van Pijkeren een soortgelijke overeenkomst had met ASC’62.

Voor MDI logistics is het in principe het eerste hoofdsponsorschap, echter zijn de broers Arjan en Rolf Mol, de personen achter MDI logistics, goede bekenden bij ASC’62 vanwege het hoofdsponsorschap door Mol diervoeding. MDI logistics is een distributiebedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van transport, warehousing, opslag, voorraadbeheer, crossdocking en planning.

De sponsorovereenkomst wordt binnenkort ondertekend, wanneer de tenues en de andere materialen voor het eerste en tweede herenelftal en begeleiding worden overhandigd.