Tel. 0529 483 332

BBL medewerker laad & los ploeg

Bedrijfsinformatie

MDI logistics b.v. is een logistiek bedrijf met jarenlange ervaring en is dé logistieke dienstverlener voor alle logistieke vraagstukken. Wij bieden diensten op het gebied van transport, opslag, warehousing, voorraadbeheer, crossdocking en planning. Door een deel of de gehele logistiek bij onze klanten uit handen te nemen kunnen ze zich volledig richten op hun corebusiness.

Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner die in samenwerking tot efficiënte en klantgerichte oplossingen komt. Met de inzet van onze moderne transportmiddelen, opslagmogelijkheden en ondersteunende systemen zijn onze logistieke specialisten continu op zoek naar oplossingen in warehousing, transport en distributie die de wensen van onze klanten optimaal invullen.

MDI logistics is een écht familiebedrijf. We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en goede arbeidsverhoudingen voor ons personeel. Deze betrokkenheid binnen ons familiebedrijf komt in al onze diensten weer naar voren. Betrouwbaarheid, flexibele dienstverlening, goede service en persoonlijk contact zijn voor MDI logistics belangrijke kernwaarden.

Functieomschrijving
Als medewerker van de laad & los ploeg ben je dagelijks verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Klanttevredenheid is voor ons belangrijk en samen met je collega’s draag je hierin een steentje bij door het netjes en zorgvuldig de vrachtwagens te laden en lossen. Tot slot heb je een flexibele houding en ben je graag bereid om samen met het team al het werk ook in drukke periodes af te maken. De werktijden zijn van 16.00 uur tot 23.00 uur.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je werkdag zal beginnen aan het eind van de middag. Je komt binnen samen met de andere BBL’ers. Je krijgt een lijst met je opdrachten en een scanner voor het scannen van de goederen die binnenkomen. Hierna pak je een ERE pompwagen en begin je met het lossen van de vrachtwagens van MDI logistics. Jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens netjes weer volgeladen worden zodat ze de volgende dag weer de weg op kunnen om de goederen bij de klanten te leveren. Na het laden van de vrachtwagens zit je werkdag erop.

Ben je 18 en heb je je B-rijbewijs gehaald? Dan mag je overdag ook ritten maken met onze bestelbus. Je rijdt dan vanaf ons magazijn in Nieuwleusen door heel Nederland en België om verschillende bestellingen bij klanten af te leveren. Dit doe je om rijervaring in Nederland en België op te doen en om je een indruk te geven hoe het werk van onze vrachtwagenchauffeurs eruit ziet. Dit zorgt daardoor ook voor een goede doorstroming om vrachtwagenchauffeur te worden bij MDI logistics.

Voordelen bij MDI logistics!
– Direct starten
– Erkend leerbedrijf en goede begeleiding
– Grote bijdrage in je studiekosten
– Marktconform salaris
– Leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding is dus werkgarantie tijdens de hele opleiding
– Werkkleding en schoenen verzorgen wij

Functie-eisen
Je volgt een logistieke BBL opleiding, bij voorkeur een opleiding Goederenvervoer/Chauffeursopleiding en je hebt VMBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Persoonskenmerken
Je bent enthousiast, houdt van aanpakken en stelt je flexibel op. Verder ben je zorgvuldig, kan je overzicht houden in je werk, ben je een teamplayer en heb je plezier in het logistieke vak!

Interesse?
Heb je interesse hebben in deze functie en voldoe je aan de eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk! Jouw CV en motivatie kan je opsturen naar hrm@mdilogistics.nl.

Distributie MDI logistics
Combinatie leveringen Beeztees Malanico
Magazijn/warehouse MDI logistics
Magazijn warehouse MDI logistics Malanico